Як здійснюється виплата?

23/12/2022

Як мені вивести свої монети? Як зробити виплату?

  • Виплата на ваш гаманець відбувається автоматично, коли вона досягає мінімального виставленого ліміту виплати. Ви можете встановити ліміт у розділі "Налаштування".

Яка мінімальна виплата? Як її змінити?

Ви можете змінити розмір виплати в нашому пулі.

  1. Відкрийте сторінку з пулом і введіть адресу вашого гаманця, на який ви майните.
  2. Відкрийте вкладку “Налаштування”.
  3. Вкажіть бажаний розмір виплати у полі “Розмір виплати”.
  4. У полі “IP-адреса воркера” вкажіть IP-адресу того воркера, ім'я якого підказує вам сайт. IP-адреса повинна закінчуватися так само, як зазначено в підказці на сайті (дивіться останні цифри). Дізнатися ваш IP тут https://ipinfo.io/ip
  5. Натисніть кнопку “Зберегти”.

Де взяти гаманець для майнінгу?

  • Ви можете використовувати будь-який гаманець, який вам довбподоби. Як вибрати та зареєструвати гаманець для майнінгу розповіли у нашій статті “Як вибрати гаманець?

Які гаманці підтримуються для виплати?

  • Підтримуються будь-які види гаманців. Звертайте увагу, яку монету та куди ви виводите. ETH виводиться на ETH гаманець, а ETC на ETC гаманець. Якщо ETH вивести на ETC гаманець — гроші пропадуть, повернути їх буде неможливо. Ми рекомендуємо гаманець гарячого типу. Як вибрати гаманець?

Кошти не дійшли до гаманця, але на пулі бачу виплату.

  • Треба трохи почекати. Іноді ви бачите, що виплата на пулі пройшла, але в гаманець ще не надійшла. Перевірте, чи пройшла транзакція в блокчейні.
  • Якщо транзакція існує, але ще не повністю підтверджена, треба трохи почекати. Кожна транзакція потребує певної кількості підтверджень. Особливо довго може зараховуватися переведення на гаманець біржі.

Як та де подивитися блокчейн?

  • У кожної транзакції своя адреса блокчейну — хеш. Для цього натисніть хеш транзакції на сторінці “Виплати”, щоб побачити статус вашої транзакції.

Чи можна переказати гроші з одного гаманця на інший гаманець користувача?

  • Усі монети, накопичені майнером на певній адресі, можуть бути виплачені лише на цю адресу. Гаманці не можна об'єднати чи підсумовувати накопичені монети на різних адресах. Не можна зробити виведення коштів на інший гаманець.

Майнив не на той гаманець! Що тепер робити?

  • Терміново змініть адресу гаманця у налаштуваннях майнінгу на свій! Ми не можемо виправити ситуацію, якщо монети вже було виплачено. Ми також не змінюємо адреси гаманців, якщо монети ще не виплачені. Будь ласка, будьте уважні, коли вказуєте гаманець для майнінгу.

Як отримати звіт щодо прибутків за останній місяць по днях?

  • Усі ваші виплати відображені у вашому кабінеті. Ви можете знайти потрібні виплати за будь-який період у розділі “Виплати”.

This article is available in other languages: